2012. augusztus 21., kedd

Ismertető

Üdvözlet Mindenkinek! :)

A szavazás alapján itt is az új blog. Megpróbálok nem túl sok mindent rakni rá, de a hátteret muszáj volt... Nekem nagyon tetszik, és saját magam eszkábáltam össze ilyenre. :$ Felül megtaláljátok a többi blogom, és mi egymást. A chaten ne lepődjetek meg, kiderült - már én is elfelejtettem -, hogy nagyon régen elkezdtem szerkesztgetni ezt a blogot, aztán elmaradt végül. Szóval ezt folytattam. :)

No, nem húzom tovább a szót, íme az ismertető a történetről, amit talán már valaki  olvasott a fanfices blogomon.

A regény napjaink Amerikájában játszódik, ahol a pénz és a befolyás áll mindenek felett. Megszerzéséért pedig szinte bármire képesek az emberek. A történet két külön világban élő ember életét meséli el, akiket nem csak a pénz választ el egymástól, hanem árvaházban megélt gyermekkoruk, s emlékeik egy tragédia átéléséről. Mindketten úgy hiszik, hogy soha többé nem találkoznak már egymással – s ennek így is kell lenni –, hogy a sors elrendelte helyüket a világban. Egyikük sem sejti az igazságot, amelyet tudatuk rejtett el előlük, hogy a szerettük elvesztése miatt érzett fájdalom lelkük mélyében maradjon örökre eltemetve.
Matthew Halding az árvaházból kikerülve az utcán éli mindennapjait. Engedelmesen követi az őt felkaroló Ryan parancsait a drog üzleteiben, megpróbálva nem nagyobb bajba keveredni és kiszakadni ebből a társaságból. Ez azonban nem ilyen egyszerű, s életét egy hirtelen jött furcsa illúzió is nehezíti… Addig Katherine Brightmore a város egyik leghíresebb reklámcég ügynökségét vezeti nevelőapja mellett. Tizennégy évesen átélt szörnyűségek azóta is gyötrik őt, vissza-visszatérő álmai pedig folyton csak egy valamiről szólnak. De egyik napról a másikra életük teljesen megváltozik, amikor a lány rálel a parkolóban a sebesült Matthew-ra.    
Vajon képesek lesznek kideríteni az igazságot, és ismét rálelni a kettejük közt régen kibontakozott szerelem érzésére? Vagy egyszerűen hagyják magukat sodorni az árral, hogy a sors ismét elválassza őket egymástól?
Romantikával, álmokkal, szenvedéllyel, krimivel és egy titokzatos árnnyal telített történet, amely a két ugyanarról a helyről indult személy viszontagságait beszéli el.  
A fejezetek Matthew és Katherine szemszögéből felváltva következnek a regényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése